Drago Smiljanič

Dr. Drago Smiljanič je avtor mnogih knjižnih uspešnic, med drugim tudi Skrivnosti zdravljenja raka ter Bioenergija in kiropraktika. Svoje življenje posveča zdravljenju pomoči potrebnim. bolnim ljudem.

Naravno zdravljenje

Recepti iz domače lekarne, ki jih priporoča Dr. Smiljanič

Telo je največja lekarna na svetu, le poiskati mu je potrebno pravo zdravilo za odpravo blokad in mu omogočiti, da se samo pozdravi.

Božansko zdravljenje

Božansko zdravljenje in energija

˝Moje delo je sveto. Vedno sem čutil, da je v tem, kar počnem. nekaj božanskega in božansko varovanega.˝ Dr. Drago smiljanič

Vse pravice pridržane © 2023 Bord Multimedia d.o.o.

Dobrodošli na naši spletni strani! Prosimo, da upoštevate naslednje informacije glede pravic in uporabe vsebine na tej strani.

Vsebina, ki jo najdete na tej spletni strani, vključno z besedilom, slikami, grafiko, logotipi in drugimi materiali, je zaščitena s pravicami intelektualne lastnine podjetja Bord Multimedia d.o.o. Vse pravice so pridržane, razen če je izrecno navedeno drugače.

Uporaba vsebine na tej spletni strani je dovoljena izključno za osebno, nekomercialno rabo. Kakršna koli druga uporaba, vključno s kopiranjem, razmnoževanjem, distribucijo, prenosom ali spreminjanjem vsebine, je izrecno prepovedana brez predhodnega pisnega dovoljenja podjetja Bord Multimedia d.o.o.

Podjetje Bord Multimedia d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe vsebine, informacij in storitev na tej spletni strani brez predhodnega obvestila. Kljub našim prizadevanjem za zagotovitev točnosti in ažurnosti informacij na tej strani, ne prevzemamo nobene odgovornosti za morebitne napake ali netočnosti. Uporabnikom priporočamo, da sami preverijo točnost informacij ali se obrnejo na nas za dodatne podatke.

Če imate kakršna koli vprašanja glede pravic uporabe vsebine ali želite pridobiti dovoljenje za uporabo, nas prosimo kontaktirajte preko našega kontaktnega obrazca ali na navedene kontaktne podatke.

Hvala, ker ste obiskali našo spletno stran in spoštujete naše pravice do intelektualne lastnine.

Bord Multimedia d.o.o.